2018 Outlet Schoenen Online Nederland
 

Verzenden & retouren

shipping

Wij bieden onze klanten een snelle verwerking en verzending gelukkige winkelen. International van International Air Express EMS, DHL, TNT. De levertijd is afhankelijk van de bestemming. Zoals gebruikelijk, wordt uw bestelling worden verzonden binnen 1-3 werkdagen na ontvangst van uw betaling aan uw afleveradres bevestigen. Alle verpakkingen moeten bijwonen Na ontvangst van de betaling, zal een tracking-nummer zal worden verstrekt via e-mail.

annuleringen

Als u voorafgaand aan uw bestelling te verzenden te annuleren, moet u onmiddellijk een e-mail. En 4% annuleringskosten zullen worden toegepast.

Returns

Ongewassen of ongedragen (behalve try-out), kunnen worden teruggestuurd binnen 7 dagen na de datum waarop koopwaar werd ontvangen. Item (s) moeten worden teruggestuurd in conditie kreeg of koopwaar zal worden teruggestuurd naar de afzender.

1. Een terugkeer vergunning moet worden verkregen van de klantenservice om een ​​terugbetaling te ontvangen. Of de geretourneerde pakket zal aan u worden geretourneerd.

2. Gelieve reden te geven voor terugkeer naar de terugkeer toestemming te krijgen., En back-to-back-adres

3. Pack merchandise veilig. Gelieve de volgende informatie met uw terugkeer: bill-to naam, adres, ship-to naam, adres, ordernummer, reden voor terugkeer .

uitwisselingen

Exchange verzoek moet worden ingediend binnen 7 dagen na ontvangst van de bestelling voor de merchandise Geef de uitwisseling item en de nieuwe kleur of maat in uw e-mail aan deklantenservice. Items moeten worden als een terugkeer. Nieuwe en ongedragen toegestaan ​​Beschikbaarheid van vervangend artikel is niet gegarandeerd. U ontvangt een e-mail notificatie ontvangen na de voltooiing van de uitwisseling verwerking.

Opmerking:

*** Verzending is niet gerestitueerd.

*** 20% administratiekosten zal worden afgetrokken van de restitutie.

*** Als de items is niet-kwaliteit problemen, de klanten hebben tot 20% verzendkosten voor de uitwisseling verzendingskosten toe te voegen.

*** Terug kan duurt een tot twee weken te verwerken en ten minste eenfactureringscyclus voor het krediet op uw rekening te verschijnen.

*** Om contact customer service krijgen voor vragen aan Return toestemming e-mail ons.

Terug
Schoenen Online Nederland
Copyright © www.lecteurdvdvoiture.net All Rights Reserved